Hellsten Helsinki Senate - Penthouse

hotelli
Hellsten Hotel Apartments huoneistohotellit tarjoavat tilavia, kalustettuja hotellihuoneistoja lyhyeen sekä pitkään majoitustarpeeseen. Kaikissa huoneistoissa on oma keittiö ja osassa huoneistoista myös oma sauna ja parveke. Katajanokalla sijaitsevassa Hellsten Helsinki Senatessa on yhteensä 52 huoneistoa, joista yksi 160m2 upea kattohuoneisto. Se soveltuu kokouksiin, juhliin, hääsviitiksi tai ylelliseen yöpymiseen. Hyvin varustellussa huoneistossa on mm. iso kattoterassi, sauna sekä poreallas. Tilaan saa tuoda omat tarjoilut.

Hellsten Helsinki Senate - Penthousen verkkosivut


Osoite
Kauppiaankatu 5
00160 Helsinki

Puhelin
09 251 1050

Fax
09 2511 0600

Email
reservations@hellstenhotels.fi

Rooms
52 huoneistoista 14 on yksiötä, 37 kaksiota ja 1 ylellinen kattohuoneisto. Studio Single/Queen: 1-2 henkilölle yhden huoneen huoneisto, jossa on minikeittiö, työtila ja laajakaista (20-37,5 m2). One Bedroom: Kahden huoneen huoneisto, jossa on minikeittiö, työtila ja laajakaista. Makuuhuoneessa parivuode (36-55m2). One Bedroom Executive: Tilava kahden huoneen hotellihuoneisto, joissa oma sauna, minikeittiö, työtila ja laajakaista. Osassa huoneistoissa oma parveke. Lisävuodemahdollisuus kaikissa huoneistoissa. Makuuhuoneessa parivuode (63-74 m2). Kattohuoneistossa on mm. parivuoteellinen makuuhuone, iso olohuone, kattoterassi ja täysin varusteltu keittiö.

Muut tiedot
Kaikissa huoneistoissa on laajakaistayhteys, suora puhelinyhteys, kaapeli-TV, kelloradio, hyvinvarusteltu pienkeittiö sekä työskentelytilat. Rakennuksesta löytyy myös pesula, sauna ja autohalli.

Muut kokoustilat
Penthousen kattohuoneistossa voi pitää kokouksia ja juhlia. Huoneistossa on toimiva keittiö ja 14 hengen ruokailuryhmä, laajakaista, laajakuva-TV ja tilava sohvaryhmä. Iso kattoterassi tornimajoineen tuo lisää tilaa ja avaa näkymät Katajanokan kattojen ylle. Tilat ja varustelu sopivat myös pieniin seminaareihin ja erilaisiin koulutuksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti