GLO Hotel Helsinki Kluuvi

Hotelli

Maaliskuussa 2007 Kluuvikadun ja Aleksanterinkadun kulmaan, Kämp Gallerian kortteliin on avautunut eurooppalaista kaupunkikulttuuria ylistävä, tunnelmallista ja tilavaa hotelliasumista edustava lifestyle- hotelli Palace Kämp Hotel GLO.

GLO edustaa uutta modernia ja urbaania lifestyle-hotellia. Sen johtotähtenä on rakentaa kunkin vieraan toiveiden mukaan räätälöity hotellikokemus. GLO tarjoaa vierailleen lukuisia liikunta-, kulttuuri-, ravintola- ja hyvinvointipalveluja niin hotellissa kuin sen ulkopuolella – kokonaisuutena, jota ei Helsingissä ole aiemmin koettu. Hotellista on suora sisäänkäynti kauppakeskus Kämp Galleriaan. Palace Kämp Day Spa sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa, ja Helsingin huippuravintolat löytyvät aivan vierestä. Hotel GLO tarjoaa asiakkailleen eturivin paikat Helsingin kaupunkikulttuuritapahtumiin yhteistyössä Lippupalvelun ja Lippupisteen kanssa.


GLO Hotel Helsinki Kluuvin verkkosivut


Osoite
Kluuvikatu 4
00100 Helsinki

Avoinna
24h

Puhelin
010 344 4400, 09 5840 9540 (huonevaraukset), 09 5840 9540

Fax
010 3444 001

Email
kluuvi@hotelglo.fi

Liikuntaesteiset
Invahuone, jossa otettu kokonaisvaltaisesti huomioon liikuntaesteiset.

Hotel rating
4

Rooms
Hotellissa on 30 erilaista huonetyyppiä niin muodoltaan, tilakooltaan kuin sisustukseltaan. 144 huoneesta 12 on sviittejä, joista suurin 100m2. 2 hengen huoneiden koko on hulppeat 35m2. GLOn tilavien huoneiden design ja värimaailma luovat oman uniikin tunnelmansa, ja huoneet sekä 12 sviittiä mahdollistavat palveluineen täydellisen viihtymisen. GLOssa perinteinen hotellihuone -käsite on pistetty täysin uusiksi. Feel Good -hengessä suunniteltuihin huoneisiin on tilattavissa kuntolaitteita tai vaikkapa InRoom Spa.

Ravintolatiedot
Gourmet Pizza Carlito's.

Muut tiedot
Modernit business-palvelut; koko talon kattava langaton yhteys, kuntoklubi ja spa-palvelut (Palace Kämp Day Spa), pesulapalvelut. Huonepalvelu 24h. Hotel GLOssa majoittuvat asiakkaat voivat ostaa vastaanotosta parkkilippuja P-Kluuvin pysäköintilaitokseen (Europark) hintaan 23 €/vuorokausi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti