Forenom House Helsinki


Forenom House Helsinki on huoneistohotelli, joka tarjoaa modernia, helppoa ja huoletonta majoittumista hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Herttoniemessä. Huoneistohotellin sisustus on designpääkaupunkivuoden kunniaksi saanut innoituksensa Helsingistä. Raikkaasti sisustetut huoneet sisältävät mm. taulutelevision, mikroaaltouunin, jääkaapin ja kahvin- ja vedenkeittimen. Osassa huoneita on myös minikeittiö keittolevyineen. Rakennuksessa on käytössä käytännöllinen koodilukkojärjestelmä, eli erillisiä avaimia ei tarvita. Asiakkaan käytettävissä on myös ilmainen langaton internetyhteys.

Huoneistohotellilta on lyhyt matka Helsingin keskustaan. Rakennuksen alakerrassa on sushi-ravintola. Lähialueella on ruokakauppa, ravintoloita, apteekki ja useita erikoisliikkeitä sekä outlet-myymälöitä. Rakennuksen vieressä on kuntosali ja hyvät yhteydet ulkoilumaastoihin ja merenrantaan.

Rakennuksen majoitustilat on kokonaan remontoitu syksyllä 2012.

Forenom House Helsinki verkkosivuille tästä


Osoite
Hitsaajankatu 12
00810 Helsinki

Puhelin
020 198 3420

Fax
020 198 3421

Email
varaukset@forenom.fi

Rooms
Kohteessa on 144 Superior-tason huonetta, joiden koko vaihtelee 13 m2-35 m2 välillä. Huoneissa voi huonetyypistä riippuen majoittua 1-4 henkilöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti